DPD SK přechází jako první slovenská společnost do SAP Cloudu. Migraci zajistí BOOTIQ a zefektivní účetní systém

pán s krabicí

Slovenská kurýrní společnost DPD roste a přechází do cloudu. Konkrétně mění stávající ERP systém za řešení SAP S/4HANA Cloud. Iniciativa vzešla od managementu firmy, který si uvědomoval potřebu výkonnějšího a efektivnějšího systému, aby zvládli zpracovat větší množství dat. Úvodní analýzu, následnou migraci a dlouhodobou údržbu zajišťuje BOOTIQ SK ve spolupráci s Consulting Company Novasoft, jež jsou obě součástí technologické a konzultační skupiny BiQ Group.

„Management DPD SK ví, že velcí zákazníci vyžadují řadu specializovaných řešení, jako je například systém pro účetnictví a controlling, který zpracovává měsíčně účetní doklady k statisícům zásilek. Po předimplementační analýze jsme klientovi doporučili migraci do SAP Public Cloudu, který řešení pro takové případy užití nabízí. Jsme rádi, že se díky předchozí úspěšné spolupráci a nadstandardním vztahům DPD SK s naší dceřinou společností BOOTIQ SK podařilo prodej licence vyjednat lokálně prostřednictvím slovenského zastoupení SAP. Nakonec se podařilo uzavřít smlouvu na public cloudové řešení, které je výrazně levnější než private cloud řešení platformy S/4HANA,“ říká Boris Zovčák, COO a spoluzakladatel BiQ Group.

„Na základě dodané předimplementační analýzy jsme se rozhodli pro migraci do SAP Public Cloudu, který se ukázal být správnou odpovědí na naše potřeby, protože poskytuje požadované funkce a jejich počet navíc průběžně rozšiřuje. Navíc umožňuje napojení na externí systémy. Díky konzultaci s experty z BiQ Group jsme si udělali jasnou představu o cenovém rozsahu, časovém rámci a přizpůsobeních nabízených procesů, která bude přechod do SAP Cloudu vyžadovat. Navržení nového systému fakturace nás jen utvrdilo v tom, že řešení bude korespondovat s našimi potřebami a zajistí byznysovou kontinuitu,“ říká Peter Radačovský, CIO v DPD SK....

logo

Celý článek